Boek - heb mijn littekens lief!

 

 

Heb mijn littekens lief!

 

Beschrijving:

Een boek over mijn leven, mijn verhaal. Mijn verhaal over het leven met Spina Bifida, over keuzes en de verhalen achter mijn littekens. De vele littekens op mijn lichaam die ik lief heb en die mij hebben gevormd tot wie ik nu ben. Een verhaal over proberen overal iets positiefs in te zien ook al is het leven soms met veel vallen en opstaan.

 

Het boek is een bundeling van mijn verhaal en een paar blogs die ik schrijf en deel op mijn eigen website. Het boek is tot stand gekomen doordat ik in de tijden van de vaak lange ziekenhuisopname's een dagboek ben gaan bijhouden. Later ben ik dit gaan uitschrijven en gaan delen met ieder die mijn verhaal wilde lezen.

 

Ik hoop met dit boek andere mensen te kunnen inspireren, dat ook al zit het leven even tegen, je er toch iets moois van kunt maken, dat je littekens bij je mogen horen en dat ze je laten zien hoe sterk, krachtig en flexibel je als mens bent!

 

 

Preview

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #2

  margriet (vrijdag, 04 oktober 2019 07:41)

  wow wat ziet dat er goed uit wanneer komt je boek uit ? dan zou ik het graag lezen groetjes margriet

 • #1

  Nelke (donderdag, 03 oktober 2019 22:15)

  Wauww Sabrina,
  Waat ziede toch enne TOPPER!!!
  Ik bin beneejt hoe 't is gewaore.
  Groetjes Nelke

- LET'S STAY IN TOUCH -