Van Pluk het Geluk naar Kreukels in papier

Het was even stil op mijn blog, maar achter de schermen werd er hard gewerkt aan een nieuwe website. Een nieuwe website waarop ik vanaf nu mijn blogs zal gaan bijhouden.

 

Van Pluk het Geluk naar Kreukels in papier

Mijn blog heeft naast een andere layout ook een nieuwe naam: kreukels in papier. Al een tijdje wilde ik mijn blog restylen en tevens ook een nieuwe naam geven. Een naam die ik iets beter bij mijn blogs vond passen.

 

Kreukels in papier symboliseert voor mij het begin van een nieuwe blog, vaak schrijf ik woorden of gedachten die ik wil gaan omzetten in een blog op een papiertje. Dat papiertje verkreukel in vaak omdat ik soms onzeker ben of dat mensen wel op deze woorden, mijn gedachten en mijn verhaal aan het wachten zijn. Toch blijft mijn aandacht bij het papiertje, vaak haal ik het dan weer uit de kreukels waardoor er een blog ontstaan. Een verhaal, mijn verhaal wat ik wil delen met iedereen die het wil lezen. Niet alleen het papiertje heeft vaak kreukels, ook het leven kent de nodige kreukels waarmee je moet leren omgaan, welke je kunt accepteren en waarmee je moet leren leven. Al met al is dit voor mijn de inspiratie geweest om de naam van mijn website aan te passen. 

 

Er zullen nog wat aanpassingen aan de site zijn (zo staan nog niet alle blogs erop) en ook mijn Facebookpagina en Instagram pagina worden nog aangepast. Ik zou het natuurlijk leuk vinden als jullie mij daar ook zouden willen volgen. 

 

Toch wel spannend om met een nieuwe website te gaan beginnen en ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Ondertussen ga ik verder met het schrijven van blogs en zal ik de papiertjes met daarop mijn woorden, gedachten en verhalen uit de kreukels halen.

 

Liefs Sabrina

 

Een bezoek brengen op mijn nieuwe site, dat kan via deze link of te gaan naar onderstaand adres:

 

www.kreukelsinpapier.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0