Van gedachten in de douche, naar woorden in een blog

Iedereen kent het wel, een plekje waar je even tot rust kunt komen. Een plekje waar je gedachten afdwalen en denken aan wat je nog moet doen, aan de leuke en misschien ook minder leuke dingen. Hoe je, je voelt, wat je vandaag gaat aantrekken, wat je op de planning hebt staan of wat je vanavond gaat eten. Zo’n plekjes heb ik onder de douche, in bed en onder de afwas. Even de stilte om mijn heen ervaren, weg uit de drukte en weg van alle prikkels die vaak bij mij zo hard binnen komen. Even mijn lichaam in een soort van ontspanning ervaren omdat deze normaal bijna altijd in standje alertheid staat met angst voor geluiden en bang om te schrikken. Even de rust ervaren en denken aan de mooi of inspirerende dingen die op mijn pad zijn of komen.

 

Mijn titel voor deze blog kwam vandaag in mij naar boven. Soms komen mijn gedachten in de douche uit in woorden in een blog. Mijn gedachten gingen uit naar alle lieve, mooie en inspirerende mensen om mij heen en hoe bevoorrecht ik ben om zoveel liefde en warmte te mogen voelen, te mogen ervaren. Mijn gedachten gingen uit naar alle mooie, bijzondere, warme en lieve woorden die ik in de afgelopen twee weken heb mogen ontvangen op mijn boek. En niet alleen de woorden maar ook de grootte, kleine, mooie, onverwachtse en recht-uit-het-hart gebaren die ik mocht ontvangen. Het voelt zo fijn om te voelen dat mensen je accepteren om wie je bent, om wat je doet en om hoe je bent. Hoe ze je zien, zonder je beperkingen, zonder angsten, zonder vooroordeel maar gewoon zoals ik ben. Het geeft mij inspiratie om mijzelf meer te mogen accepteren en mezelf meer te gaan omarmen in wie ik ben! Dank jullie wel allemaal voor deze liefde en warmte! Dit gevoel, deze gedachten neem ik niet alleen mee onder de douche, onder de afwas of in bed, maar ik neem het mee de dag in. Ik ben een bevoorrecht, gelukkig en dankbaar mens! 

 

Liefs Sabrina  

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sannie (zaterdag, 11 januari 2020 20:31)

    Ik ben een aantal keer uitgegleden in de douchehoek. Sindsdien vind ik het eng om te douchen ;-(