BLOG | Boek(je) heb mijn littekens lief! vanaf nu te lezen

Ja! Ze zijn binnen en klaar om met jullie te delen. De geprinte en gebundelde versie van mijn boek(je) heb mijn littekens lief!

 

Mijn verhaal delen, ik vind het spannend, ondanks dat ik eerder al dit boekje heb geschreven in een iets andere vorm. Ook hebben heel wat mensen het al gelezen, dus echt nieuw zal de inhoudt niet zijn, maar toch is het spannend om je verhaal te delen. Nog niet eerder heb ik in een blog gedeeld dat dit boekje bestond tot voor een paar weken terug. Zoals jullie hebben kunnen lezen in de eerdere blogs heb ik het oude boekje – de dag waarop het begon – herschreven, aangevuld tot en met mijn leven nu en het een nieuwe titel gegeven – heb mijn littekens lief!

 

Door het hele boekje te herschrijven ben ik gaan beseffen hoe belangrijk mijn littekens voor mij zijn en zijn geweest in het maken van keuzes, wegen die ik bewandeld heb en in het door zetten op momenten dat je denk dat je eigenlijk niet meer verder kunt.  Ik besef nu des te meer hoe flexibel je lichaam is maar tevens ook hoe mooi, kunstig maar ook onwijs ingewikkeld wij als mensen in elkaar zitten. Daarnaast zie ik hoe je innerlijk veel kracht kunt hebben om sterkt te zijn en hoe je mentaal iedere keer weer over een grens heen kunt gaan, je kunt verzetten of meer, hoe je, je kunt overgeven aan de situatie. Niet altijd makkelijk die veerkrachtigheid en waarbij mijn kwetsbaarheid soms plaats heeft gemaakt voor het groot en sterk houden in de moeilijke tijden van operaties en ziekenhuisopnames. Ook mijn littekens, ik heb ze niet altijd lief gehad, maar ben ze in de loop der jaren ontzettend gaan waarderen, gaan koesteren en gaan omarmen als stukjes die mij maken tot wie ik nu ben. Juist deze littekens vertellen in mijn boek het verhaal.  

 

Wil je mijn verhaal lezen? Klik hier om aan te geven of je het boek wilt lezen. Ik zorg dan dat ik het of meeneem als we elkaar zien of dat het per post naar je toekomt. Omdat ik het in eigen beheer heb uitgegeven vraag ik er geen bijdrage voor. Wel ben ik natuurlijk erg benieuwd hoe jullie mijn verhaal hebben ervaren en hoor het graag als je het gelezen hebt. Alvast veel leesplezier!!

 

Liefs Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0

- LET'S STAY IN TOUCH -