Mijn leven in een verhaal

Ooit hield ik eens een dagboek bij. Een dagboek waarin ik schreef wat ik op een dag meemaakte. Het dagboek was niet zomaar een dagboek, het was mijn verhaal dat ik wilde vertellen. Het verhaal dat begon bij mijn geboorte maar op papier kwam toen ik op mijn 15de bijna anderhalf jaar in het ziekenhuis lag. Ik beleefde niets van buiten, maar toch beleefde ik vanuit mijn ziekenhuisbed de nodige verhalen en ervaring.

 

Deze verhalen, mijn ervaringen, de operaties, de keuzes en mijn leven met een beperking bundelde ik tot een klein boekje. Een boekje met mijn verhaal. Ik gaf het de titel, de dag waarop het begon.

 

Het dagboek heb ik inmiddels verruild voor een blog waarop ik dingen schrijf en deel die ik wil delen. Toch wilde ik mijn verhaal van mijn vaak lange ziekenhuisperiodes, mijn operaties en mijn littekens die mij gemaakt hebben tot wie ik nu ben, niet verloren laten gaan. Niet om te laten zien wat ik allemaal heb of heb meegemaakt, maar juist om te laten zien hoe ik probeer positief in het leven te staan, ondanks alle tegenslagen en soms moeilijke keuzes.

 

Het boekje de dag waarop het begon, is uitgebreid en de laatste dagen ben ik bezig geweest om het bestaande boekje te herschrijven. Ook is de titel veranderd in: van eigenwijsmeisje naar Pluk het Geluk!, mijn leven in een verhaal.

 

In het boek is mijn verhaal te lezen aangevuld met een paar blogs. Ik wil mensen hiermee inspireren en motiveren dat ook al zit het even tegen probeer het leven van een positieve kant te bekijken. Nu ga ik beginnen aan de laatste afwerking en controle. Ik hou jullie op de hoogte en laat jullie weten als het boekje beschikbaar is.  Hierbij is in de collage al een kleine sneak preview te zien.

 

 

Liefs Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    margriet (vrijdag, 09 augustus 2019 05:33)

    wat een goed idee om dit te doen GOED BEZIG ik ben benieuwd hoe het er uitziet en om het te lezen
    groetjes margriet