Showdance wedstrijd Meerlo 2019, het zit erop!

De Showdance wedstrijd Meerlo zit erop! En wauw wat was het een mooie, geweldige dag waar wij met een super trots, warm en goed gevoel op terug kunnen en mogen kijken. Ruim een jaar hebben we naar deze dag toegewerkt, een dag waarop dansen en plezier centraal staat! Nu een dag later zit ik nog steeds met een geweldig gevoel en een grote glimlach.

 

In totaal mochten we bijna 100 deelnemers ontvangen en heel veel bezoekers, wat deze dag helemaal compleet maakte. De dansers waren verdeeld over vijf categorieën – van solo tot duo en van kleine tot grote groepen. Wat werden er mooie dansen, gedanst, ieder met zijn eigen creatie, choreografie, invulling en muziek maar allemaal met enthousiasme, plezier, beleving en passie.

 

Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken die deze dag mede heeft doen laten slagen, want wij kunnen dit natuurlijk niet alleen. De deelnemers en de instructeurs, de genodigde, de bezoekers, de sponsoren, alle mensen die een lief berichtje hebben achtergelaten en natuurlijk niet te vergeten alle vrijwilligers die zowel op vrijdag als op zaterdag ons hebben geholpen. Zonder al jullie steun hadden wij niet zo’n mooi evenement kunnen neerzetten.

 

Dank jullie wel allemaal voor jullie bijdrage in welke vorm dan ook!

 

Wauw! Wat was het een geweldige en geslaagde dag!

 

Liefs Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0