ALGEMEEN | Terug van weggeweest: lichtroze

Hee, de website van Pluk het Geluk! ziet er weer een beetje anders uit. Had ik laatst de hele site gerestyled, kon ik toch niet helemaal afscheid nemen van mijn lichtroze kleur. Daarom, de lichtroze kleur is weer terug van weggeweest! 

 

Let's stay in touch!
En omdat ik tussen al mijn bezigheden door toch nog een klein beetje tijd over had, heb ik ook gelijk een nieuw functie toegevoegd aan de site, de nieuwsbrief. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven naast het bezoeken van mijn website, Facebook of Instagram, dan is er nu dus ook de mogelijkheid om je te abonneren op de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal niet iedere week uitkomen, maar eens in de 3 of 4 maanden. Lijkt het je leuk, schrijf je dan in op de website www.plukhetgeluk.nl, in het menu vind je de tekst nieuwsbrief of neem een kijkje onderaan de website. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0