BLOG | Pluk het geluk is vernieuwd

Hey! Misschien heb je het al gezien maar mijn site (www.plukhetgeluk.nl) is vernieuwd.

 

Na uitproberen met de opmaak, een nieuwe kleur zoeken en bedenken wat ik echt belangrijk vind om op mijn site te zetten, is mijn oude website in een nieuw lay-out gestoken en vanaf vandaag zo goed als klaar.

 

Misschien vallen de verandering je niet zo snel op, maar dit is er veranderd:

  • De lichtroze kleur is vervangen door een iets donkerder roze kleur.
     
  • Als je de site bezoekt kom je niet meer op een welkom pagina, maar komt je gelijk uit bij mijn blog. Zelf vind ik dit het meest belangrijkste op mijn site, omdat ik hier mijn verhalen schrijf en deel.
     
  • De over mij en over mijn blog is aangepast met ja, een heuse foto van mijzelf (dit keer geen gerbera of een andere bloem) en de tekst heb ik aangepast zodat je nog meer over mij te weten kunt komen.
     
  • Ook heb ik nog een extra pagina toegevoegd met de tekst inspiratie en meer, hierop staan linken naar andere websites, maar ook dingen, teksten, quotes die mijn inspireren. Deze pagina is nog niet helemaal klaar en zal nog wat aangevuld gaan worden. 

Kortom de site is helemaal gerestyled en ik ben in ieders geval blij met het eindresultaat en stiekem ook wel een beetje nieuwsgierig naar wat jullie ervan vinden

Reactie schrijven

Commentaren: 0