BLOG | Voor alle lieve, sterke en bijzondere vrouwen

Vandaag is het moederdag. Een dag waarop je, je moeder eens extra verwent, haar in het zonnetje zet en dankbaar bent voor alle liefdevolle dingen die ze voor je doet en heeft gedaan. Mijn gedachten gaan natuurlijk naar mijn eigen moeder, onze moeder die wij al 14 jaar moeten missen, maar altijd dat ene hele speciale plekje in mijn en ons hart zal hebben.

 

Op deze dag waarbij we stil staan bij onze moeders, wil ik daarom ook even stilstaan bij alle vrouwen; vrouwen die moeder zijn, vrouwen, die net als ik zelf, geen moeder zijn of ook hun moeder moeten missen door overlijden of ziekte, vrouwen die (nog) geen kinderen hebben, vrouwen waarbij de droom om moeder te worden nooit is uitgekomen, vrouwen die bewust geen

kinderen hebben en vrouwen die hun kinderen moeten missen.

 

Daarom denk ik vandaag aan alle lieve, krachtige, moedige, dappere, sterke, bijzondere, inspirerende en mooie vrouwen die ik ken, die nu in mijn leven zijn of ooit in mijn leven zijn gekomen en aan diegene die we moeten missen en voor altijd die ene hele speciale plek in ons hart zullen houden!

 

-xxx-

Reactie schrijven

Commentaren: 0