BLOG | Welkom 2017!

En toen was er............rust.

Waar ik anders altijd een beetje kriebelig en onrustig wordt van stilte, was het vanmorgen toen ik wakker werd toch iets waar ik deze keer enorm van heb genoten. Het enige wat ik vanochtend hoorde was het zoemen van het luchtmatras in bed, het tikken van de wekker maar daarnaast was het toch vooral de rust en stilte.

 

Hoe anders was het gisterenmiddag. avond en nacht toen het nieuwe jaar, zoals ieder jaar, al knallen werd binnengehaald. Voor ligyrofoben zoals ik die bang zijn voor knallen is het heerlijk als deze dag, avond en nacht weer voorbij zijn. Mijn vingers heb ik inmiddels alweer uit mijn oren gehaald, mijn roze oordopjes zitten weer terug in het doosje en mijn spieren, ja die zitten een beetje vast van het schrikken. Vandaag dan ook maar extra gaan genieten van de rust, de stilte en proberen weer een beetje te gaan ontspannen.

 

Maar welkom 2017!

Een heel nieuw jaar ligt aan onze voeten, dus grijp die kans, pluk de dag, respecteer elkaar, verwonder, bewonder, ga een uitdaging aan, koester je vriendschappen, geniet,  inspireer, ben dankbaar, accepteer je beperkingen, neem je rust, overwin je angsten, huil, lacht, knuffel iemand, begroet elkaar, omarm hulp, sla nieuwe wegen in, wees creatief, zing, dans, blijf optimistisch, geniet van complimenten, volg je dromen, leef, heb lief en vooral blijf positief.

 

Geniet van een heel mooi nieuw jaar!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0